De Chino broek

Wat is de meest veelzijdige en comfortabele broek die elke man in zijn kleerkast moet hebben? Als jouw antwoord niet de chino broek is of je weet niet wat een chino is, lees dan vooral even verder en ontdek waarom de chino een echte musthave is.

De chino broek

Wanneer men de term “chino” hoort, gaat er bij velen wel een belletje rinkelen. Mensen hebben meestal een idee hoe deze  broeken eruitzien. We halen nog even de voordelen aan. Een chino is een katoenen versie van de meestal van wol (of een wol-mix) gemaakte pantalon. De chino heeft het model van de pantalon maar door de stof maakt hem wat informeler. Een pantalon vaak een vouwlijn over de broekspijpen lopen die je bij een chino weer niet tegenkomt. De chino heeft een vrij simpel design met weinig poespas en dat maakt de broek zo veelzijdig!

Is dit de meest veelzijdige broek?

Bij je meest veelzijdige broek denk je misschien al gauw aan een spijkerbroek. Deze draag je vaak, kun je dragen op verschillende manieren en zit ook nog comfortabel. De chino broek is net wat veelzijdiger. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke gelegenheden… Hoe zakelijk je een spijkerbroek ook probeert te maken, de chino zal op dit vlak toch echt de strijd winnen. Of je nu meer bent van de sportieve look of juist de klassieke vibe: de chino past zich aan jouw wensen aan. Casual met een simpele T-shirt, zakelijk met een hemd…

En dan ook qua schoenen is het een echte allrounder. Draag je hem met sneakers, een klassieke schoen, stoere boots… Hij past zich naadloos aan de stijl aan! Gelukkig wordt het assortiment van deze broeken ook alsmaar groter, waardoor je genoeg afwisseling in prints en stijlen kunt vinden. Van ruitjes tot effen.

We kunnen zeker zeggen dat deze broek genoeg voordelen heeft. Hij is heel veelzijdig, zit super comfortabel en ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *